Mobil 25139099

©2019 by PernilleYoung.dk.

Pernille Young

 

Persondatapolitik

I henhold til EU Persondataloven "General Data Protection Regulation" 25.maj 2018.

Indsamling af Information:

Når du er klient hos Psykoterapeut Pernille Young vil du blive bedt om at oplyse:

Navn (påkrævet); Kontakt email (påkrævet); Kontakt telefon (valgfrit); Kommentarer (valgfrit). Jeg bruger oplysningerne til at kunne kommunikere med dig om dine ønsker for terapi og aftale tid.

Administrationen af Psykoterapeut Pernille Youngs hjemmeside modtager oplysninger om IP-adresse af de besøgende, samt hvilken type browser, tid brugt på hjemmesiden og andre lignende oplysninger. Dette udføres ved hjælp af statistiske tjenester til at optimere hjemmesiden. Den modtagne information bliver kun brugt med henblik på bedst mulig kommunikation med klienter og til størst mulig hjælp til klienter.

Nyhedsbreve:

Såfremt du har tilmeldt dig, som modtager af mine Nyhedsbreve, har du selv givet fornavn, evt. efternavn og din email adresse ved tilmeldingen. Jeg bruger kun disse oplysninger til at maile dig mine nyhedsbreve. Du kan til enhver tid framelde dig mine Nyhedsbreve.

Beskyttelse af Personoplysninger:

Psykoterapeut Pernille Young opbevarer oplysninger fra klienter fortroligt. Oplysningerne er gemt i en database på Psykoterapeut Pernille Youngs computer beskyttet af et password, som kun Pernille Young kender.

Data overførsel til tredje part:

Den modtagne information kan ikke blive overført til en tredje part med undtagelse af følgende:

1. Til opfyldelse af forpligtelser over for kunden - kun med vedkommendes tilladelse

2. I overensstemmelse med de rimelige og relevante krav i henhold til loven.

Ved spørgsmål kan du henvende dig til:

Psykoterapeut Pernille Young

Email: pernilleyoung@gmail.com

Mobil: 45+ 25139099

Adr: Klinik Pernille Young Psykoterapi, Padborgvej 354A, 8600 Silkeborg, Danmark

Denne udgave af Persondatapolitik er offentliggjort 25. maj 2018 på hjemmesiden pernilleyoung.dk. Administrationen af hjemmesiden har ret til at ændre sin persondatapolitik til enhver tid.