Bloom

Klienter fortæller


"Jeg har i løbet af et års tid haft 14 seancer hos Pernille og har i løbet af den periode oplevet Pernille som en utrolig rolig,nærværende og engageret terapeut. Jeg er et langsomt menneske der i høj grad har brug for, at der bliver givet tid og ro til at mærke efter. Jeg har brug for at have en oplevelse af, at svarene kommer inde fra mig.

Jeg har brug for at nye indsigter får tid til at bundfælde sig og blive integreret i min krop og i mit sind.

Det har jeg i høj grad oplevet hos Pernille.

Det er vel nærmest Pernilles ro og langsommelighed der fik mig til at opleve og indse at det er den rigtige måde for mig at være på, -når altså hensigten er at finde ind i mit inderste.

Min oplevelse har været at Pernille simpelthen har haft en 6. sans for hvad det var jeg, som person, havde brug for.

At blive givet så meget tid til ro og nærvær er en ganske fantastisk oplevelse

Jeg kan på det varmeste anbefale et terapiforløb hos Pernille Young"

Lise-Lotte Guldbæk


"Som klient hos Pernille har jeg oplevet et professionelt rum med hjertevarme og masser af plads til fordybelse, refleksion og grundig udforskning af mine former og begrænsende indgroede mønstre."

2. års ID- psykoterapeut studerende

"Det der i første omgang falder mig ind at nævne i forhold til Pernille, er hendes utrolig dybe og behagelige nærvær. Lige fra første møde har dette nærvær gjort, at jeg kunne slappe af og åbne op. Hun er god til at guide mig rundt i min krop og få mig til at mærke min krop. Pernille er meget tålmodig og giver plads og tid til, at de ting der sker under sessionerne – i min krop, i mine tanker, i mit sind –

kan nå at bundfældes. Min indgangsvinkel til terapien har været en sygemelding med stress.

Her har Pernille været meget stærk og vedholdende for at få mig til at indse konsekvenserne ved min stress. Og Pernille behersker flere forskellige virkemidler. Bl.a skulle jeg være Pernilles ”Stress instruktør”. Og det var meget lærerigt og gav mig en helt speciel indsigt i, hvad jeg har udsat mig selv for. Pernille har en stor styrke i sin åbne, kreative og accepterende tilgang. Det har for mig været befriende at komme med en problemstilling, og så mærke en accept og en lyst og energi fra Pernilles side til at hjælpe mig med at finde min vej.

Vi har været igennem en hel del familie opstillinger, hvor Pernille har mange kreative og impulsive ideer. Det har hjulpet mig meget.

Vi har også snakket meget om min indre familie, hvor specielt min ”indre kritiker” har været på banen. Og det er her, jeg møder Pernilles helt store styrke. Pernille får mig til at indse og mærke hvilke konsekvenser den indre kritiker har. Pernille er her meget intens og guider mig til at gå fra tankerne til hjertet. Og hun giver rum til at jeg selv mærker det.

Jeg er nu tilbage på arbejde, og jeg meget taknemmelig for den store hjælp Pernille har ydet."

Morten Lund

"Det har været en god og lærerig oplevelse at være i terapi hos dig. Du har en dejlig nænsom stil, som har gjort

jeg har følt mig mødt med nærvær fra hjertet"

Tonny

 

Mobil 25139099

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by PernilleYoung.dk.